Lounas

TAKE AWAY LOUNAITA EPIDEMIAN AIKANA. 

Lounas 9,00 eur,   Keitto ja salaatti 8,00 eur.

Lounastilaukset ennakkoon sähköpostiin sanna.virtanen@filete.fi tai viestinä tai soitto numeroon 040-8677899
Tilaathan viimeistään samana aamuna klo 9 mennessä. 

NOUTO VELLAMOSTA KLO 11:30-12:15  

Valittavana myös viikolla 22:

Lohi-, juusto tai broilerisalaatti     L, G
Kalamurekepihvi, kylmäkastike

MAANANTAI  25.5

SAVULOHIKEITTO   L, G

TOMAATTINEN MAKKARAKASTIKE   L, G
LÄMMIN KASVIS   L, G
PIENI MAKEA

 

TIISTAI   26.5.

NAKKIKEITTO   L, G
PÄIVÄN KALA, KERMAVIILIKASTIKE, PERUNASOSE   L, G
LÄMMIN KASVIS   L, G
PIENI MAKEA

 

KESKIVIIKKO 27.5.

PALSTERNAKKASOSEKEITTO  L, G
JUUSTOINEN BROILERIPAPRIKAVUOKA, RIISI   L, G 
LÄMMIN KASVIS   L, G
PIENI MAKEA

TORSTAI   28.5.

KATKARAPUKEITTO  L, G
LEMPEÄNTULINEN PASTA KEBABLIHALLA   L
LÄMMIN KASVIS   L, G
PIENI MAKEA

PERJANTAI  29.5.

TOMAATTIKEITTO, BASILIKACREME  L, G
LIHAPYÖRYKÄT KERMAKASTIKKEESSA    L, G
LÄMMIN KASVIS   L, G
PIENI MAKEA